info (at) bitsandbytes (dot) hr
Webshop

Dolaze novi AMD Ryzen 3000 procesori!

Najnovija curenja informacija govore o tome da AMD vrlo ozbiljno radi na svojim novim Ryzen procesorima iz serije 3000 i da je u pitanju čak deset novih procesora. Jedan od njih navodno bi trebao biti i procesor koji će imati radni takt od nevjerojatnih 5.1 GHz. Da stvar bude još bolja taj model bi trebao imati i 16 jezgri.

Ova curenja informacija dolaze od strane AdoredTV-a. Radi se o jednome od YouTube kanala na kojemu možete saznati i pročitati cijelo mnoštvo informacija vezanih uz AMD-ove nadolazeće Ryzen 3000 procesore (ako niste znali radi se o procesorima koji će biti zasnovani na Zen 2 arhitekturi). Ako želite možete pogledati donji video koji traje oko pola sata gdje možete saznati sve informacije vezane uz nove modele procesora, jer je autor videa išao baš u detalje.

U slučaju da vam se ne da čekati oko 27 minuta kako biste saznali sve relevantne informacije vezane uz najnovije procesore koje AMD sprema, a opet želite biti u tijeku sa svime što se događa, nastavite čitati jer ćemo u nastavku članka reći o najvažnijim stvarima vezanim uz AMD Ryzen seriju 3000.

Više pročitajte na stranicama pcchip.hr