APPLE Pencil, Stylus olovka za iPad i iPad PRO, mk0c2zm/a mk0c2zm/a mk0c2zm/a


CIJENA: 1.119,24 kn
Ostvarite 10% dodatnog popusta prilikom odabira plaćanja gotovinom, Internet bankarstvom ili kriptovalutama.
Cijena (-10%): 1.007,32 kn
Platite na 36 rata bez kamata. Već od 31,09 kn mjesečno.

Već od 93,27 na 12 rata (Diners, Zaba, PBZ, Erste)
Već od 46,64 na 24 rate (Diners, Zaba, PBZ)
Već od 31,09 na 36 rata (Diners)

Šifra: 010.110.389
Kategorija:
Jamstvo: 12
Dobavljivo

Opis

Svestrana olovka Apple Pencil moćan je digitalni alat sa preciznošću jednog piksela. Koristi je za pisanje, crtanje ili dodavanje bilješki u dokumente.
Apple olovka ti omogućava kreiranje i skiciranje ideja ili crtanje potpuno prirodno kao da ih radiš na papiru. Pritisni jače za deblju liniju ili slabije za tanju. Crtaj sa pastelnim bojama, kao da u ruci imas slikarsku četkicu, ili je ukosi kako bi osjenčao sliku isto kao što bi to uradio sa običnom drvenom olovkom.
Uz Apple Pencil možeš dodavati bilješke, označavati i uređivati u aplikacijama koje svakodnevno koristiš. Sada to uključuje i Pages, Numbers i Keynote, aplikacije koje dolaze predinstalirane na tvoj iPad pa se na posao možeš baciti ćim ga izvadiš iz kutije. Na iPad-u možeš pisati i direktno u mail porukama, dodavati bilješke u dokumente ili istaknuti i označiti što god poželiš. Dok pišeš možeš slobodno nasloniti i dlan na ekran. Ispod magnetnog poklopca olovke nalazi se Lightning priključak za spajanje na iPad. Kompletno punjenje omogući će ti 12 sati pisanja, brisanja, pisanja bilješki i uređivanja.

Novi Multi-Touch podsustav iPada Pro pruža Apple Pencil olovci zadivljujuće mogućnosti i preciznost na razini piksela. Sa senzorima koji su nevjerojatno osjetljivi na pritisak i nagib, Apple Pencil smjesta prepoznaje jačinu tvog pritiska ili kut pisanja. Tako da možeš mijenjati debljinu linije, fino sjenčati i kreirati cijelu lepezu umjetničkih efekata — baš kao s pravom olovkom.