Tablet APPLE iPad Air 4th gen, 10.9″, WiFi, 64GB, myfn2hc/a, srebrni myfn2hc/a myfn2hc/a


CIJENA: 6.380,49 kn
Ostvarite 10% dodatnog popusta prilikom odabira plaćanja gotovinom, Internet bankarstvom ili kriptovalutama.
Cijena (-10%): 5.742,44 kn
Platite na 36 rata bez kamata. Već od 177,24 kn mjesečno.

Već od 531,71 na 12 rata (Diners, Zaba, PBZ, Erste)
Već od 265,85 na 24 rate (Diners, Zaba, PBZ)
Već od 177,24 na 36 rata (Diners)

Šifra: 010.112.325
Kategorija:
Jamstvo: 12
Dobavljivo

Opis

Pršti snagom i bojama.
S iPad Air 4 sve što radiš bude čarobno i jednostavno. Ovaj model s novim značajkama i mogućnostima svestraniji je nego ikad.

Najbrži čip i mobilni kreativni studio.
S čipom A14 Bionic imaš dovoljno snage za sprovesti i najzahtijevnije ideje u djelo. Snimaj 4K video pa ga odmah na iPadu Air i montiraj. Tu je i Apple Pencil druge generacije s dinamičnim kistovima i suptilnim nijansama za svaku likovnu kreaciju. Napredna grafika i performanse strojnog učenja čipa A14 Bionic otvaraju ti nove kreativne mogućnosti za uređivanje fotki, stvaranje glazbe i još mnogo toga.

Najbolja bilježnica za tvoje najbolje ideje.
Apple Pencil omogućuje ti izrađivati bilješke s lakoćom, pretočiti misli u djelo, označavati snimke zaslona, e-mailove i još puno drugih opcija. iPadOS 14 pomaže ti pretvoriti skice u savršene oblike.

Nikad nije bilo lakše naporno raditi.
iPad Air toliko je svestran da možeš raditi na koji god način poželiš. Koristi Smart Keyboard Folio ili priključi Magic Keyboard i imaš responzivno tipkanje i ugrađenu tipkovnicu.Tu je za sve što moraš i što želiš napraviti. S cjelodnevnim trajanjem baterije, iPad Air ti stoji na raspolaganju koliko god ga trebaš.

Za posao, školu, rad i zabavu. Za ekipu.
iPad Air s Wi-Fi i LTE Advanced vezom omogućuje ti povezanost u svakom trenutku. Možeš imati FaceTime poziv, sudjelovati u videokonferenciji ili pokreni grupni projekt s prijateljima i kolegama gdje se nalaziš. Zahvaljujući naprednim kamerama i mikrofonima, zvuk i slika kristalno su čisti. iPad Air ima i superbrzi Wi-Fi 6 i LTE Advanced koji te povezuje kada nemaš Wi-Fi u blizini.